Verkiezingen 2018

Onze kandidaten

 

 

 

 

 

 

Plaats 3 : Raman Luc
Plaats 5 : Gyselinck Peter
Plaats 14 : Massart Freddy
Plaats 15 : Meesen Michel
Plaats 16 : Van Wassenhove – Nies Bernadette
Plaats 17 : Lories Steven
Plaats 18 : Heirman Mieke
Plaats 19 : Nies Lydia
Plaats 20 : Verleyen Dominique
Plaats 21 : De Gucht Jimmy

 

Onze kandidaten vragen uw steun en vertrouwen op 14 oktober.


Zele Vlakaf is een politieke beweging die voor de verkiezingen van 2018 in kartel gaat met de N-va
Met al onze kracht werken wij samen aan een goed beleid voor Zele,maar willen onze eigenheid bewaren.

 

 

 

 

 Herman Van Driessche zal in oktober de lijst trekken van het kartel N-VA/Zele Vlakaf. De lijst wordt binnenkort aangevuld met enkele oude bekenden en nieuwe gezichten.
Herman Van Driessche (60) trekt in oktober de lijst van het nieuwe, Zeelse kartel. Zijn partij N-VA trekt samen met Zele Vlakaf, de voormalige Lijst Massart, naar de verkiezingen in oktober. Van Driessche zetelt al sinds 2001 in de gemeenteraad. Als oppositieraadslid komt hij regelmatig tussen.

In het professionele leven is hij advocaat en die achtergrondkennis gebruikt hij dan ook in de gemeenteraad. “Een gedegen dossierkennis en een constructieve stijl bij de tussenkomsten zorgt ervoor dat hij vanuit de oppositie al punten kon realiseren. Omdat hij zoveel ervaring heeft, besloten N-VA en Zele Vlakaf samen om hem als lijsttrekker voor te dragen”, zegt Miranda Van Eetvelde.

Herman is getrouwd met Vlaams parlementslid Miranda Van Eetvelde (N-VA) en ze hebben samen vier kinderen. Behalve advocaat, is hij ook lesgever bedrijfsbeheer, burgerlijk recht en handelsrecht aan het PCVO. “We trekken naar de verkiezingen met de slogan ‘Veilig thuis in een welvarend Zele’. Welzijn en veiligheid zijn dan ook de speerpunten van ons programma”, zegt Van Driessche. Binnenkort stellen de partijen samen meer kandidaten voor. “Het beloven alvast enkele grote namen te worden, zowel nieuwe namen als oude bekenden.”