24 juli 2012

Onze kandidaten vragen uw steun en vertrouwen op 14 oktober.

Lijst Massart, voor diegenen die ons nog niet kennen, is een politieke beweging die, los van de nationale partijen, wil opkomen voor de gemeente en zijn inwoners. Wij hebben ook enkel lokale ambities.

Onze mensen zijn geen politieke gelukzoekers maar personen die zich willen inzetten voor Zele en die de belangen van de Zeelse bevolking voorop plaatsen. En dit zonder eigen politieke agenda.

 

Wij willen duidelijk geen onverantwoord financieel beleid. Geen valse beloften want niet alles is realiseerbaar. Het gratis verhaal bestaat niet. Wij verzekeren een zuinig beleid met daarbij heel wat creatieve mogelijkheden om zo enkele kerntaken te realiseren. Dit kan door moedige keuzes te maken en ons te houden aan een strikt plan. Het ziet er naar uit dat elke gemeente het financieel nog moeilijker zal hebben. Wij willen ons zeker niet in de onnodige schulden steken om het binnen tien jaar nog moeilijker te hebben. Geld uitgeven is niet alleen een kwestie van zorgen dat de kas klopt maar het is ook een kwestie van het stellen van prioriteiten. Laat ons samen vooruit kijken.

 

Wij willen met al onze kracht een eigen Zeelse identiteit ondersteunen met uiterste zorg voor onze eigenheid. Van nieuwkomers eisen we dat ze zich aanpassen aan de gemeente die zij als nieuwe thuishaven hebben gekozen. De beperkte middelen en instrumenten op lokaal vlak zullen wij maximaal benutten. Overlast en wandaden dienen vlugger opgelost te worden en strenger bestraft.

 

Jullie hebben gezien dat wij constructief meegewerkt hebben de voorbije Zes jaar. Dat kan u vooral merken aan de realisatie van het nieuwe woonzorgcentrum de Meander. Onder leiding en toezicht van voorzitter Freddy Massart, werd er samen met de medewerking van velen een prachtig complex gerealiseerd.

Wij willen echter zwaarder doorwegen op het beleid om nog meer onze stempel te kunnen drukken. Daarom rekenen we op jullie allemaal om ons doel te realiseren. Het belang van de inwoners van Zele is onze enige bestaansreden. Het belang van de gemeente staat voorop en eist een behoorlijk bestuur.

 

Wij willen dat u zich trots voelt om in Zele te wonen.

 

 

Verkiezingen 2018

Herman Van Driessche zal in oktober de lijst trekken van het kartel N-VA/Zele Vlakaf.